تاثیر مصرف محصولات سویا بر ریسک فاکتورهای قلبی و عروقی دیابت نوع 2
مصرف محصولات سویا به طور قابل توجهی سبب کاهش تری گلیسرید و کلسترول تام در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 می شود.
به گزارش اوبیکو، دیابت نوع 2 کنترل نشده با هیپرگلیسمی، التهاب مزمن و دیس لیپیدمی همراه است و با گذر زمان می تواند منجر به عوارض میکروواسکولار مانند نفروپاتی، نوروپاتی و رتینوپاتی شود. همچنین دیابت نوع 2 دارای عوارض ماکروواسکولار مانند تصلب شرایین و بیماری های قلبی و عروقی دارد.
«خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی» و «مرگ و میر ناشی از علل قلبی و عروقی» در میان افراد مبتلا به دیابت نوع 2 نسبت به سایر افراد حدود 2 برابر است. به طور قطع، اصلاح سبک زندگی مانند رژیم غذایی سالم، فعالیت بدنی و پرهیز از سیگار می تواند از دیابت نوع 2 و بیماری های قلبی عروقی جلوگیری کند.
بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، سویا سرشار از پروتیین گیاهی، فیبر و فیتواستروژن است. نتایج برخی از مطالعات بیانگر این است که افزایش محصولات سویا بر افزایش مصرف سویا به منظور پیشگیری و مدیریت دیابت نوع 2 تاکید می کند.
مصرف محصولات سویا مانند پروتیین سویا، لوبیای سویا و شیر سویا به طور قابل توجهی سبب کاهش تری گلیسرید، کلسترول تام، لیپوپروتیین کم کالری و پروتیین واکنشی C در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 می شود. همچنین مصرف مقادیر بالای سویا (بیش از 30 گرم در روز) می تواند قند خون ناشتا را در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 به طور قابل توجهی کاهش دهد.
پایان خبر اوبیکو
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "تاثیر مصرف محصولات سویا بر ریسک فاکتورهای قلبی و عروقی دیابت نوع 2" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "تاثیر مصرف محصولات سویا بر ریسک فاکتورهای قلبی و عروقی دیابت نوع 2"، کلیک کنید.